Søk
Lukk denne søkeboksen.

3-ÅRSJUBILEUM

I dag feirer vi at organisasjonen Løvemammaene fyller 3 år! Den 21. februar 2019 signerte nemlig 8 spente løvemammaer stiftelsesdokumentet som la grunnlaget for organisasjonen vår, og som ble sendt inn til Brønnøysundsregisteret. Det var en stor dag!

Det aller første styret i Løvemammaene bestod av styreleder Bettina Lindgren, nestleder og økonomiansvarlig Helle C. Palmer, webansvarlig Elin Gunnarsson, rettighetsansvarlig Nina Bakkefjord, styremedlem Lena K. Kvile, styremedlem Martine Simensen, varamedlem Marianne Lium og varamedlem Karina Eidem.

Løvemammaenes styre anno 2019

Vi startet opp med like mange medlemmer i organisasjonen som vi var i styret den gang. Da vi endelig fikk på plass en digital medlemsløsning, raste medlemmene inn! Nå i dag kan vi skilte med 2780 medlemmer og det fortsetter å strømme på hver eneste dag. Vi har etablert Løvemammaenes hjelpetjeneste, noe som var vår drøm helt fra oppstart, og vi fortsetter å kjempe for sakene våre medlemsfamilier trenger at vi står på barrikadene for.

Snart avholdes Løvemammaenes tredje ordinære årsmøte og vi gleder oss til det som kanskje blir vårt første «skikkelige» årsmøte med flere møtende deltakere, kulturelle innslag og sosialt samvær. På årsmøtet skal vi både se tilbake på året som har vært og planlegge for 2022.

Vi ser fremover med optimisme og mot!
En ting er sikkert, Løvemammaene har kommet for å bli.

Søk