Søk
Lukk denne søkeboksen.

EN HALV MILLION FRA KAVLIFONDET!

I dag skjedde det noe helt fantastisk på Jæren i Rogaland! Løvemammaene fikk tidenes julegave når vi ble tildelt ansattgaven fra Q-meieriet – en halv million kroner gjennom Kavlifondet! Denne utrolige gaven vil bety en enorm forskjell for våre løvefamilier, da den vil sikre finansiering av Løvemammaenes hjelpetjeneste for store deler av 2022. Vi er så takknemlige!

Utdelingen fant sted i Q-meieriets flunka nye lokaler på Jæren sammen med ledelsen, komitéen for ansattgaven, de som nominerte oss og øvrige ansatte. Vi fikk både gleden av å spise julelunsj sammen med dem, og ikke minst en aldri så liten minikonsert fra ledelsen for å få satt julestemningen.

Det var utrolig rørende å høre Solveig Hognestads historie og begrunnelse for hvorfor hun valgte å nominere nettopp Løvemammaene. Hun delte åpenhjertig om sin egen historie og hvordan hun skulle ønske Løvemammaene eksisterte da hun selv ble ble løvemamma for over 20 år siden. Derfor var det også ekstra hyggelig at nettopp Solveig fikk overrekke sjekken til oss.

Nina Bakkefjord, prosjektleder i Løvemammaenes hjelpetjeneste, fikk æren av å ta imot sjekken på en halv million kroner på vegne av Løvemammaene. Tårene trillet ved overrekkelsen! Det var rett og slett ikke mulig å holde tilbake når vi vet hvor mye dette betyr for familier som oss – ikke minst at det gir oss en økonomisk sikkerhet for drift av hjelpetjenesten for store deler av neste år.

F.v: Nina Herigstad, Gunn Helen Ege, Bettina Lindgren og Nina Bakkefjord fra Løvemammaene, og Solveig Hognestad fra Q-meieriene.

Vi var en gjeng stolte løvemammaer på overrekkelsen! Igjen, takknemligheten er stor og vi er så rørt over at nettopp vi fikk æren av å få denne store gaven. Altså, for en start på helgen og juletiden!

Sammen med oss var også to flotte karer fra På hjul mot mobbing, som også fikk en betydelig sum penger. Vel fortjent!

Les mer om Kavlifondet og de gode tiltakene de støtter her.

Til orientering måtte alle som var til stede teste seg for Covid-19 før deltakelsen.

Søk