Søk
Lukk denne søkeboksen.

ET VERKTØY FOR LØVEFAMILIER

omhu

I dag har Løvemammaene hatt et digitalt møte med Weisstech om programvaren OMHU – et spennende, innovativt digitalt system for koordinering og samhandling. Programmet er på mange måter et løvemamma-verktøy med aktivitet- og kalenderfunksjon, liste- og meldingsfunksjon, og man kan dokumentere ved behov («tracker»-funksjon), samt planlegge og delegere oppgaver på tvers av instanser.

Det var en positiv opplevelse å få demonstrert hvordan OMHU kan være det verktøyet mange av oss savner i hverdagen. For mange av oss faller koordinatorrollen på oss selv, nettopp pga. manglende verktøy hos hjelpeapparatet. Det å kunne få muligheten til å bare være mamma, eller pappa, er noe vi ønsker oss sterkt. Vi håper at OMHU kan være en slik løsning for oss og gleder oss til å teste ut programmet i tiden som kommer.

Spesielt viktig for oss blir det å se på programmets funksjonalitet i hverdagen, samhandlingsevner på tvers av instansene vi har å forholde oss til, og ikke minst sikkerhet i forhold til personvern.
OMHU tar sikkerhet på alvor og er utviklet i henhold til personvernforordningen (GDPR) og normen for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren, samt gjeldende norsk lovverk.
Den kan brukes både på PC, nettbrett og mobil – der sistnevnte er spesielt viktig for oss i en hektisk hverdag med avtaler hit og dit, og hvor vi stadig er på farten.

Når Løvemammaene samtidig deltar i arbeidsgruppen til Helsedirektoratets prosjekt om bedre samhandling og koordinering av tjenester for familier som oss, der digitale løsninger og verktøy er en del av prosjektet, blir dette ekstra spennende å prøve ut.

Stay tuned!

omhu
Søk