Søk
Lukk denne søkeboksen.
Boklansering: «Hva er det med hjelpeapparatet?»
18:00 til 20:00 - 1. november 2023
Bente Berg har nylig gitt ut bok! Løvemammaene er så heldige at Bente er en av ressurspersonene i organisasjonen og vi gleder oss masse til å lese boken hennes. Bli med på boklanseringen! 
– Dere vil få hjelp. Samfunnet har et ansvar for å hjelpe familier som får barn med funksjonsnedsettelser, trøstet legen.
Bente Berg gikk til oppgaven i den tro at samfunnet ville stille opp for hennes to sønner. 37 år senere, etter utallige prøvelser i møte med dem som skulle hjelpe, spør hun i denne boken: Hva er det med hjelpeapparatet?
Med en mors kjærlighet som drivkraft har hun stått på for at guttene skulle ha gode og verdige liv, og familien på seks en tilnærmet normal hverdag. Berg har ikke funnet seg i
urett og manglende forståelse, men det har kostet, blant annet i form av en endeløs rekke søknader, klager og anker, telefoner og møter. Alt i tillegg til egen jobb og krevende oppgaver i hjemmet. Til tider er det nesten så man ikke tror at slikt skjer i vårt velferdssamfunn. Men det gjør det, noe forskning også støtter opp om.
Det blir en boksamtale og litt underholdning denne kvelden.
Arrangementet er gratis.
Sted: Deichman Røa
Dato: 1. november 2023
Klokkeslett: 18 – 20
Arrangementet er i regi av forfatter og løvemamma Bente Berg, Deichman Røa og Løvemammaene. 
For tilretteleggingsbehov, kontakt Deichman Røa.

Arrangør

Legg til i kalender

Sted

Søk