Søk
Lukk denne søkeboksen.
Digital temakveld: ASK
20:00 til 22:00 - 24. januar 2024

❗️NB! Ny dato 24. januar❗️
Løvemammaene inviterer til digital temakveld 24. januar kl. 20-22 om barn og unge som bruker symbolspråk, også kjent som ASK, som kommunikasjonsverktøy 💬

Denne kvelden får dere møte vår dyktige ASK-ekspert Marianne Semner, som har jobbet med rettigheter og kompetanse rundt ASK, for de 10 000 barna i Norge som trenger dette, siden 2006. Marianne har selv et barn med CP som kommuniserer med øyestyrt PC (Tobii-maskin) 🧡

«Rett etter puls og pust kommer viktigheten av et språk», sier Marianne. Hun har erfart at ikke bare endrer barna seg når de får språk – for deres egenutvikling får jo virkelig fart på seg – men også systemet rundt endrer seg. Hver eneste dag kjenner hun på verdien av et språk – magien det er å få sagt det man tenker på og vil, enten det er mens man er innlagt på sykehus, på skolen, i avlastningsboligen, på fritidsaktiviteter eller hjemme.

Ønsker du å lære mer om ASK? Hvilke rettigheter dere har? Hvordan du kan kommunisere med og bidra til at ditt barn blir sett og hørt? Da er denne temakvelden noe du bør sette av tid til.

Møtelink sendes ut på medlemsmail samme dag 💌

Du må være medlem i Løvemammaene for å delta 🦁 Om du ikke er det enda, kan du bli det her:

Bli medlem

Tilleggsinformasjon
På denne temakvelden kan du få et helt unikt tilbud:

Vi i Løvemammaene jobber for at alle barn skal ha et språk. Dessverre er det ikke slik at barn som ikke kan snakke med munnen eller med hendene har denne rettigheten 💔 Derfor tilbyr Marianne G. Semner å lage en kommunikasjonsbok i Communicator (Tobii Dynavox) til barna deres 🧡 Mer informasjon om dette får dere på temakvelden.

Spørsmål/kontakt: post@lovemammaene.no

Arrangør

Legg til i kalender

Sted

Søk