Søk
Lukk denne søkeboksen.
Foreldresamling i Sør-Trøndelag
18:00 til 21:00 - 8. november 2023

Løvemammaene kommer til Orkanger i Sør-Trøndelag den 8. november for å holde foreldresamling på kveldstid for løveforeldre. Det er med andre ord bare å sikre barnevakten eller assistenten allerede! 😍 OBS! Påmelding!

På foreldresamlingen får dere informasjon og råd om rettigheter og tilbud, og vi skal innom om ulike følelser og reaksjoner man kan ha når man får og har et barn med sykdom eller funksjonsvariasjon, ulike typer sorg, samt litt om ivaretakelse av søsken og parforhold.

Det blir servert mat og drikke avslutningsvis som vi kan kose oss med over gode samtaler 🥰

Har dere spørsmål eller trenger hjelp med en kinkig situasjon kan vi bistå med hjelp også 🤗 Ikke minst er det å møte andre i samme båt og møte støtte fra personer som har stått i lignende livssituasjoner og tilegnet seg erfaringer over lenger tid, ofte svært verdifullt når man står midt i en krise og har begitt seg ut på et maraton uten målgang (som det nå faktisk er å få et barn med diagnose av et eller annet) ❤️ Samlingen er diagnoseuavhengig og man må ikke være medlem for å delta. Vi håper dere vil komme, enten dere er ferske løveforeldre, midt i mellom eller veteraner 😊

Foreldresamlingen foregår her:
8. november 2023 kl. 18:00-21:00 (mulighet for å sitte lenger)
Stiftelsen Orkanger Menighetshus
Adresse: Orkdalsveien 14, 7300 Orkanger

Gratis å delta! 👍

NB! Dersom du deltok på foreldresamlingen på St. Olavs i Trondheim tidligere i år, vil vi gjøre deg oppmerksom på at det er akkurat samme innhold denne gang, men det er ikke til hinder for å bli med igjen om du ønsker det.

Påmeldingsskjema:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexiEioYt2i7SInWGMVJXXxGk7exEupv2uPZNmcwMMxTdI3Uw/viewform?pli=1

Påmeldingsfrist: 3. november.
Begrenset antall plasser!

Spørsmål: midt@lovemammaene.no

Foreldresamlingene arrangeres med støtte fra helseforetaket Helse Midt.

Arrangør

Legg til i kalender

Sted

Søk