Søk
Lukk denne søkeboksen.

FOREDRAG FOR SENTERPARTIET I KLEPP KOMMUNE

Hvem er Løvemammaene, og hva jobber vi med? I dag holdt Nina Herigstad foredrag i Klepp Rådhus for Klepp Senterparti som arrangerte temakveld. Vi setter stor pris på lokale og sentrale partier som inviterer oss inn til å snakke om vårt arbeid og viktige saker de kan hjelpe oss med å fremme.

Nina snakket om hvordan organisasjonen ble til, de ulike komiteene, Løvemammaenes hjelpetjeneste og hva vi jobber med.

Den siste listen er lang, og her er et utdrag: 

Det ble lagt frem statistikk om Løvemammaenes hjelpetjeneste, som viser hvor mange familier vi hjelper og allerede har hjulpet. Å få et sykt barn er som å bli sluppet av midt i en jungel, uten kart og kompass. Det finnes ikke vanskelige foreldre, men foreldre som har det vanskelig. Da er det samfunnsøkonomisk å se langt frem, tenke forebygging og nok hjelp tidlig. Hjelpetjenesten betyr ubeskrivelig mye for mange sårbare familier som ikke får den hjelpen de trenger eller har rett på. 

Tusen takk til Klepp Senterparti som tok kontakt med oss, det er utrolig hyggelig å få snakke for politikerne som har en viktig rolle og ansvar i samfunnet vårt. Takk for at dere ville høre mer om alvorlig syke barns rettigheter – og mangler på rettigheter.

Til sist, tusen takk for nydelige blomster!

Søk