Søk
Lukk denne søkeboksen.

Foredrag for sykepleierstudenter i nord

Det er ikke til å legge under en stol at sykepleierstudiet har alt for lite innhold og undervisning (skremmende lite faktisk) om barn og unge. Derfor er det veldig gledelig når studenter selv tar initiativ til å bygge egen kompetanse på barn og deres pårørende. Særlig fint er det at dette er noe studentene gjør på fritiden sin.

Denne uken var nemlig Løvemammaene invitert til Nord Universitetet og sykepleierstudentene der, for å snakke om barn på sykehus, hvordan det er å være pårørende foreldre og litt om tvangsbruk mot barn i helsevesenet. Det var en flott og lydhør gjeng på rundt 20 studenter i salen.

Det ble underveis gitt noen gode råd til hvordan å møte både «sykehusbarna», men også deres foreldre som så ofte står i krise etter krise.

Å besøke studenter som skal ut i feltet å jobbe med våre barn og unge, er noe av det viktigste arbeidet vi i Løvemammaene gjør og det er et prioritert område for organisasjonen vår i tiden fremover. Ønsker din skole eller ditt studentlag foredrag fra oss, er det bare å ta kontakt.

Løvemammaene takker så mye for at vi ble invitert!

Søk