Søk
Lukk denne søkeboksen.

”HAN HAR VIST MEG HVA SOM BETYR NOE I LIVET.”

Foreldre & barn har skrevet en fantastisk reportasje om vår styremedlem og kontaktperson Elin og hennes sønn William.

I artikkelen får dere et innblikk i hvordan livet til familien har vært, og Elin forteller hvor hun henter kreftene sine ifra. 

– Jeg ble livredd. Samtidig våknet løvemammaen i meg. Det eneste jeg klarte å tenke på var at jeg skulle gjøre alt i min makt for at William skulle ha det bra. Jeg var så redd for å miste ham. At han skulle dø fra meg. Aldri hadde jeg kjent på en så sterk kjærlighet. William viste en enorm styrke, og kjempet for å få bli hos oss, sier mammaen rørt.” 

Før William ble operert med knapp på magen og Nissensplastikk (forsnevrer spiserøret), samt trakeostomi (pusterør i halsen) var dagene preget av akuttsituasjoner. 

– William slet ekstremt mye med refluks, og kunne kaste opp inntil 50 ganger i døgnet. Sykdommen gjør at han ikke har kraft til å hoste, og heller ikke krefter til å få opp hverken slim eller oppkast. Vi har en sugemaskin som vi suger opp slim med, og da det sto på som verst, kunne denne brukes hundrevis av ganger bare på et døgn, forteller Elin.” 

Hun forteller om valg hun har tatt, og hvordan hun ser på livet.  

Elin har tatt et bevisst valg om at det vanskelige ikke skal få prege livet. At hver dag skal gjøres så meningsfull som mulig for William og lillesøster Hedda på 7 år. Sier at hun med hånden på hjertet mener at hverdagen de lever er fantastisk. Ikke helt «vanlig» eller «normal», som er to av de verste ordene hun vet om, men helt fantastisk – på deres måte.” 

Les hele reportasjen her:  

Søk