Søk
Lukk denne søkeboksen.

LØVEMAMMAENE ER ENDELIG GRASROTMOTTAKER!

Hurra! Endelig kan Løvemammaene være mottaker av Grasrotandelen!

De siste par årene har flere etterlyst muligheten for å gi sin grasrotandel til Løvemammaene, noe vi har satt enormt stor pris på. Men man må ha lokale og/eller regionale avdelinger for å kunne være mottaker av Grasrotandelen, og derfor har vi ikke kunnet være det tidligere.

Nå som vi har etablert regionslag i Løvemammaene, og disse endelig har blitt godkjent i Brønnøysundsregisteret og Frivillighetsregisterer, så kan vi være mottakere av Grasrotandelen. Det er veldig, veldig gledelig!

Viktig støttespiller for norsk frivillighet

Grasrotandelen ble etablert i 2009, og i løpet av den tiden har over 1,3 millioner av Norsk Tippings kunder registrert seg som grasrotgivere. Siden starten har ca. 5,8 milliarder kroner blitt generert gjennom Grasrotandelen. Dette er midler som har kommet frivilligheten i Norge til gode og er en viktig inntektskilde for lag og foreninger over hele landet.

Hvordan bli Grasrotgiver?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7 % av din spillinnsats.

For å finne oss i Grasrotandelen, kan du søke opp et av våre 4 regionslag her.

Løvemammaene Nord (Nordland, Troms og Finnmark) – org.nr.: 930300853

Løvemammaene Midt (Møre og Romsdal, Trøndelag) – org.nr.: 930301094

Løvemammaene Vest (Vestland, Rogaland) – org.nr.: 930301949

Løvemammaene Sør-Øst (Innlandet, Oslo, Vestfold og Telemark, Viken, Agder) – org.nr.: 830296522 

Søk