Søk
Lukk denne søkeboksen.

LØVEMAMMAENES NETTBUTIKK

Vi i Løvemammaene begynte å tenke tanken på nettbutikk da vi solgte t-skjorter med spøkelse på for en tid tilbake. De gikk unna så det suste og samtidig dukket det stadig opp forespørsler fra følgerne våre om vi kom til å selge fler produkter. De gikk unna så det suste og samtidig fikk vi stadig flere forespørsler fra medlemmer og følgere om produkter med Løvemamma-logo på. Med det ble idéen om en nettbutikk sådd og nå er produktene endelig her!

Nå kan medlemmer og støttespillere vise oss fram gjennom de flotte produktene. 

Vi gikk i gang med planleggingen og fant fort ut hvilke produkter vi ville ha. Vi oppsøkte leverandører og landet på et firma som drives i Skudeneshavn og heter All Skilt & Dekor. Der fikk vi gode priser fordi de synes at Løvemammaenes gjør et viktig arbeid med rettigheter til barn med funksjonsnedsettelse og alvorlig syke barn. 

Nå har vi etablert en nettbutikk som vi er skikkelig fornøyd med. Vi har fortjeneste på hvert av produktene dere kjøper i nettbutikken. Fordi vi er en frivillig organisasjon, vil vi ikke ha rabatter på våre produkter – da går vinninga opp i spinninga. Isteden vil vi innimellom ha en og annen konkurranse. Vi kommer også til å fylle på med flere produkter etter hvert. Det kommer også noen limited edition-produkter, så det er bare til å følge med.

Shop til you drop: Butikk

Søk