Søk
Lukk denne søkeboksen.

LØVEMAMMAENES SNAPCHAT-KANAL FYLLER 3 ÅR

Vi heiser flagget og setter hæla i taket for å feire at Snapchat-kanalen Løvemammaene fyller 3 år i dag, 01.02.21! 🥳 Gjennom bruk av sosiale medier og interessepolitisk arbeid belyser vi våre liv med funksjonshemmede og syke barn, både oppturer og nedturer. Ved å være åpne bidrar vi til å skape aksept, kunnskap og fellesskap, noe vi er veldig stolte av å ha som vår aller viktigste hjertesak!

Fra Snapchat til organisasjon

Løvemammaenes Snapchatkanal, ved brukernavn «lovemammaene», ble opprettet den 01.02.18. En gjeng med engasjerte mødre hadde bestemt seg for å gjøre en forskjell ved å vise fram hverdagens kamper, sorger og gleder knyttet til det å ha et sykt eller funksjonshemmet barn. Kanalen ble fort populær og har vokst jevnt de siste årene. Vi skjønte at den eneste måten man kan få folk til å forstå, er å vise fram. Den eneste måten man kan bli hørt på, er å brøle. Vi opplevde at folk takket oss for åpenheten, og at de hadde fått et helt nytt syn på noe de før kunne anse som skummelt og fremmed. Etterhvert som tiden gikk innså vi at det å stifte en egen organisasjon var det neste og beste steget å ta, og den 21. februar 2019 ble organisasjonen Løvemammaene født!

Tusen takk

I løpet av disse tre årene har vi blitt møtt med en enorm kjærlighet fra våre følgere, som vi ønsker å takke fra bunnen av vårt hjerte. Og for å sitere Simba; Vi er alle en del av livets sirkel. Ingen dere, ingen oss. Så tusen takk for at dere heier på oss, støtter oss, snakker om oss, anbefaler oss, tenker på oss og løfter oss fram. Vi er evig takknemlige!

Stor klem fra alle oss i Løvemammaene

Søk