Søk
Lukk denne søkeboksen.

LØVEPARKEN

I dag mottok Løvemammaene en halv million kroner fra DNB Sparebankstiftelsen for å bygge Løveparken på Rikshospitalet – landets første og eneste reelt universelt utformede lekeplass! Sammen med Uniqa skal vi skape hverdagsmagi og gjøre sykehushverdagen til barn og unge litt bedre. Vi er så stolte og takknemlige for at DNB gir oss denne muligheten!

Vi gleder oss veldig til å gå i gang med dette prosjektet!

Her kan dere se den nydelige videoen vi fikk tilsendt i anledning tildelingen.

Og nedenfor kan dere lese visjonen vår for løveparken.

Visjon:

Løveparken er barrierefri: 

Det skal være en lekeplass for absolutt alle, uavhengig av sykdom og funksjonshemming. Her skal barn oppleve at de kan delta på all moroa! Alle lekeapparater skal være tilgjengelige og kunne brukes av alle barn. Alt skal være merket med både symbolspråk og braille. Reell universell utforming er et bærende prinsipp.

Løveparken skaper hverdagsmagi: 

Når barn kommer til Løveparken skal de føle glede, spenning og nysgjerrighet, ville utforske og få stimulert sansene (se, føle, ta på, høre, lukte), de skal oppleve en liten magisk verden i en ellers vanskelig hverdag – få et sårt trengt pusterom fra sykdom, plagsomme undersøkelser og vondter. Her er barna trygge. Her kan de utfolde seg og være fri. 

Løveparken – safari midt i Oslo:

Vi kaller dem løvebarna – barna våre som må gjennom så alt for mye så alt for tidlig i livet. Derfor passer navnet “Løveparken” så godt, og dermed er det også nærliggende å velge safari-tema. Fargerikt, frodig og utforskende med dyrefigurer og natur som elementer. Like ved ligger Gaustad-bekken som man kan høre sildringen fra. 

Dette triste skuet skal totalforvandles!

Søk