Søk
Lukk denne søkeboksen.

Malin

Snapchat Malin

Fast snapper for Løvemammaene. 

Bosted: Haugesund.

Sivilstatus: Samboer og forlovet med Adam, og sammen har vi tre barn. Eldste mangler hele det indre øret, det vil si også selve balanseorganet, og er døv og tegnspråklig. Har fått Auditory Brainstem Implant og hører nå alarmer, bilfløyter, når vi roper navnet hans, latter og gråt, så får han selv velge om han vil bruke det eller ei i fremtiden.  

Hva gjør jeg? Jeg er utdannet barnehagelærer med 60 studiepoeng i spesialpedagogikk og jobber i et team som heter Tett på, som er et team som følger opp barn med sammensatte behov.

Er det noe jeg brenner for så er det at alle både voksne og barn skal få like muligheter uavhengig av forutsetninger og funksjonsvariasjon. Jeg brenner også veldig for å fremme tegnspråket, fordi jeg mener det skaper stor inkludering for mange ikke bare med hørselshemminger – det skaper likeverd.  

Grunnen til at jeg er med i Løvemammaene er fordi jeg synes det er viktig å være åpen om hvordan livet med et barn med en funksjonsvariasjon er og å kunne dele erfaringer og sette lys på det vakre språket tegnspråk som vi nå lærer oss. Tenk så fint at vi alle er med på å sette lys på åpenhet og at vi alle viser frem det unike livet vi har. For det er akkurat det: Vi er alle unike, funksjonsvariasjon eller ei.  

Søk