Søk
Lukk denne søkeboksen.

MARKERING AV VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE

tur & terapi

I anledning Verdensdagen for psykisk helse inviterte Løvemammaene til Tur & terapi flere steder i landet, både i Bodø, Asker, Moss, Stavanger og Trondheim.

I Trondheim glimtet Trønderværet til – det fosset ned! Men, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og siden vi hadde bekledningen på plass, så beholdt vi vårt gode humør. Etter en runde rundt Teisendammen i Bymarka i Trondheim, benket vi oss ned og varmet oss på nudler, suppe og varm sjokolade i godt selskap med fine folk.

I Asker og Bodø var det også regnfullt i dag. Camilla fikk blant annet ordføreren i Asker som turkompanjong, og de gikk en lang tur på hele 6 km.

I Stavanger gikk turen rundt Mosvannet og det var en god gjeng som både rullet, syklet, kjørte og gikk (dette glemte vi dessverre å knipse bilde av). Halvveis rundt vannet stoppet turfølget på en lekeplass og nøt nybakte kanelboller bakt av vårt varamedlem i styret, Nina H, og varm kaffe/kakao. Oppholdsværet var med oss til en forandring og på slutten av turen tittet sola fram.

I Moss ble det en veldig koselig tur til tross for både vind og regn. Der var de rundt 10-12 stykker som grillet pølser og marshmallows på den nye bålpanna Løvemammaene har kjøpt inn. Herlig!

Alt i alt en vellykket dag! Vi gleder oss allerede til flere turer og håper flere joiner neste gang!

Søk