tur & terapi

MARKERING AV VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE

I anledning Verdensdagen for psykisk helse inviterte Løvemammaene til Tur & terapi flere steder i landet, både i Bodø, Asker, Moss, Stavanger og Trondheim.

I Trondheim glimtet Trønderværet til – det fosset ned! Men, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og siden vi hadde bekledningen på plass, så beholdt vi vårt gode humør. Etter en runde rundt Teisendammen i Bymarka i Trondheim, benket vi oss ned og varmet oss på nudler, suppe og varm sjokolade i godt selskap med fine folk.

I Asker og Bodø var det også regnfullt i dag. Camilla fikk blant annet ordføreren i Asker som turkompanjong, og de gikk en lang tur på hele 6 km.

I Stavanger gikk turen rundt Mosvannet og det var en god gjeng som både rullet, syklet, kjørte og gikk (dette glemte vi dessverre å knipse bilde av). Halvveis rundt vannet stoppet turfølget på en lekeplass og nøt nybakte kanelboller bakt av vårt varamedlem i styret, Nina H, og varm kaffe/kakao. Oppholdsværet var med oss til en forandring og på slutten av turen tittet sola fram.

I Moss ble det en veldig koselig tur til tross for både vind og regn. Der var de rundt 10-12 stykker som grillet pølser og marshmallows på den nye bålpanna Løvemammaene har kjøpt inn. Herlig!

Alt i alt en vellykket dag! Vi gleder oss allerede til flere turer og håper flere joiner neste gang!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Rull til toppen