Søk
Lukk denne søkeboksen.

Karoline

Fast snapper på Løvemammaenes Snapchat-kanal. Leder i valgkomiteen til Løvemammaene.

Bosted: Trondheim.

Sivilstatus: Gift med Runar, som er Ines bonuspappa. Mamma til to barn. Ine ble født ekstremprematur og som følge av en hjerneblødning som oppstod den første leveuka, så har hun fått dyskinetisk cerebral parese grad 3, atypisk autisme og alvorlig psykisk utviklingshemming.

Hva gjør jeg? Utdannet innen media/markedsføring. Arbeidsleder i min datters BPA-ordning. I foreldrepermisjon 2023-2024.

Jeg brenner for rettferdighet og likestilling for barn med funksjonsvariasjon.

Jeg er med i Løvemammaene for felleskapet, engasjementet og fighter-viljen! Gjengen i Løvemammaene har blitt min andre familie, og samholdet i gruppa er uerstattelig. Jeg er fast snapper for kunne bidra med normalisering av funksjonsvariasjoner og sykdommer, og samtidig spre kunnskap om vårt liv med et barn med funksjonsvariasjon. Jeg er med i Løvemammaene for å kunne bidra til det utrolig viktige arbeidet vi gjør, og har et stort ønske om å endre dagens system som er ment for å ivareta våre familier. Når systemet svikter må noen ta kampen og gi beskjed om at dette ikke er greit! Den jobben tar Løvemammaene.

Søk