Søk
Lukk denne søkeboksen.

SOLA SKINNER IKKE I DAG

I dag ble statsbudsjettet for 2019 lagt fram og det var dyster lesing for foreldre til de sykeste barna i Norge. De som aldri blir friske. De som vil ha behov for foreldrene sine gjennom alvorlig og ustabil sykdom hele barndommen.

Bettina går ikke rundt grøten og kommenterte følgende:

«- I dag skinner sola igjen – på hele landet, sa Finansminister Siv Jensen når hun la fram statsbudsjettet for 2019 i dag.
La meg realitetsorientere deg sløseriminister Siv: I dag skinner ikke sola på de alvorlig syke barna mine. I dag skinner ikke sola på de veldig få, men langvarige og alvorlig syke/døende barna i Norge, de som trenger foreldrene sine når livet er som mest brutalt og vondt! I dag spytter dere i regjeringen på barna våre slik dere har gjort de siste årene! Hvor er forslaget om en lovendring som fjerner tidsbegrensningen for pleiepenger, som med flertall ble vedtatt på Stortinget i 2017? Hvor er barnets beste? Den eneste årsaken til at det er brukt mindre penger enn beregnet på pleiepenger, er fordi foreldre blir gradert ned til latterlig lave utbetalinger pga. hensynsløse graderingsregler og fordi de ikke våger å bruke opp kvota regjeringen har innført! Foreldre lever heller på andre trygdeordninger, på sparepenger eller går ulønnet for den heltidsjobben de har med å pleie sine alvorlig syke barn. Det er nok nå! Slutt å leke med livene til barna våre! I dag pøsregner det, og det hagler og tordner over husene våre. Skam dere Siv, Erna og co!»

Søk