Søk
Lukk denne søkeboksen.

TUR & TERAPI MED LØVEMAMMAENE

tur & terapi, løvemammaene

Vi har begynt med et arrangement for løveforeldre som både innebærer likepersonsarbeid og terapi, samt frisk luft og fysisk aktivitet. Dette har vært en suksess i Rogaland og vi jobber med å utvide tilbudet til flere steder i landet.

Opplegget er enkelt.

  • Du har et sykt/funksjonshemmet barn (eller som har vært det tidligere)
  • Du trenger kanskje å komme deg ut litt
  • Du ønsker å møte noen i samme situasjon
  • Diagnoseuavhengig!
    Hørselshemming, ADHD, multifunksjonshemming, psykiske lidelser, kreft, utviklingshemming, somatisk sykdom, autisme, prematur, under utredning – det spiller ingen rolle

Løvemammaene inviterer både løvemammaer og løvepappaer til å gå tur. Det er uformelt og langt ifra et krav om å være topptrent! Rett og slett et arrangement for å få oss litt luft og kunne prate med likesinnede. Bli med i felleskapet da vel!

Vi legger turene til steder hvor vi kan sette oss ned og prate med noe varmt i koppen etterpå, gjerne under tak. Vi stiller med drikkevarer.

Det har som dere ser vært godt oppmøte på arrangementene i Rogaland og vi håper enda flere slenger seg på neste gang – også når vi utvider til resten av landet! Snart kommer et arrangement i Sør-Trøndelag. Følg med på Facebook-siden vår.

Ønsker du et slikt tilbud i nærheten av der du bor?
Kontakt oss gjerne på mail: post@lovemammaene.no

Ikke medlem av Løvemammaene enda?
Bli det her!

Søk