Søk
Lukk denne søkeboksen.

1524 VS. 1525

Hvor du bor betyr alt! I samarbeid med FFO inviterer vi til en fagdag med tema «Hvor viktig er det å bo i riktig kommune»?

Fikk du med deg Riksrevisjonens rapport om familier med funksjonshemmede barn høsten 2021? Synes du dette tema er viktig? Da bør du vise det med handling og sette av tid til å få med deg denne dagen. En viktig møteplass for deg som representerer kommunen din eller fylket ditt Viken, enten du er brukerrepresentant, ansatt eller folkevalgt.

Fagdagen vil hovedsakelig dreie seg om det kommunale helse- og omsorgstilbudet, fordi hvor du bor betyr alt! Det er nemlig slik for funksjonshemmede at din postkode kan være forskjellen på et liv i isolasjon og et liv med mening.

Innledningsvis blir det et humoristisk innslag med Tiktok-profilen Morten «Rulle». Gjennom dagen vil representanter fra FFO Viken, Løvemammaene og Pasient- og brukerombudet holde foredrag basert på egne erfaringer. Dagen avsluttes med paneldebatt med politikere fra kommuner i Viken. Innledningsvis til denne debatten får salen høre to svært ulike historier om den kommunale hjelpen de har fått i to forskjellige kommuner.

Her får dere et unikt og godt innblikk i hvordan det kommunale tjenestetilbudet oppleves fra funksjonshemmede selv, samt et dypdykk i hvorfor vi har så store kommunale forskjeller og hva det gjør med innbyggerne. Hvordan blir man møtt som usynlig syk i kommunene? Hvorfor får en familie med et multihandikappet barn lite hjelp i en kommune, og langt mer hjelp på den andre siden av kommunegrensen? Er velferdsflyktninger kommet for å bli, eller kan vi gjøre noe med det?

Tid:

26.03.22 kl. 10:30 – 16:30

Lokasjon:

Quality Airport Hotel Gardermoen, Lokevegen 7, 2067 Jessheim

Mat:

Det serveres mat gjennom dagen.

Pris:

Det er gratis å delta på denne fagdagen.

Påmeldinglenke:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMry8SRmTJNOqAZ47_sRVoeVgFx75LtuwsAWOARsSpk974ew/viewform?pli=1

Det er begrenset med plasser, så ikke vent for lenge med påmeldingen!

Søk