Søk
Lukk denne søkeboksen.

Løvevenn

Hjelp oss å hjelpe flere barn og unge med sykdom og funksjonsvariasjon, og deres familier.

Bli en Løvevenn!

Nå kan din bedrift støtte Løvemammaenes viktige arbeid.

Løvemammaene er en frivillig, interessepolitisk organisasjon som jobber for å opplyse om og forbedre rettighetene til barn og unge med sykdom og funksjonsvariasjon. Det anslås at det til enhver tid er rundt 8000 barn i Norge som har en livsbegrensende eller livstruende sykdom. Familiene til disse barna har en tøff hverdag, og møtet med hjelpeapparatet kan være utfordrende. Mange av våre medlemmer sier at det ikke er barna som sliter dem ut, men systemet rundt.

Løvemammaene jobber knallhardt med å kjempe for og hjelpe familiene våre, og samtidig løfte viktige problemstillinger til Stortinget. Vi legger ned titalls frivillige årsverk i dette arbeidet.

Vi opplever en enorm pågang fra familier som trenger hjelp fra oss. I den anledning har vi startet Løvemammaenes hjelpetjeneste.

Det er spesielt her deres bedrift kan bidra. Landets 8000 alvorlig syke barn og unge er en liten, men svært sårbar gruppe som deres bedrift kan være med å hjelpe.

Bli Løvevenn og støtt vårt arbeid med en valgfri årlig sum!

Hjelpetjenesten vår finansieres i dag dels med tilskuddsmidler og dels med penger vi selv har samlet inn. Vi har ingen sikker finansiering på årsbasis. Vi vet at det vil være stort behov for hjelpetjenesten i uoverskuelig framtid, men den har en usikker fremtid uten sikker finansiering.

Dersom bedriften deres velger å bli en Løvevenn, vil dere selvfølgelig takkes behørig, samt vises som vår støttespiller med bedriftens navn og logo under Løvevenn-fanen på nettsiden vår. Dere vil også motta et innrammet diplom som takk. 

Men kanskje viktigst av alt, så vil dere bidra til å gjøre livene til familier i hardt pressede hverdager litt lettere, fordi vi kan hjelpe flere.

Vi håper dere vil være med på laget!

Våre løvevenner

Hjelp oss å hjelpe kronisk syke og funksjonsvarierte barn, og deres familier.

Takk til våre Løvevenner

Bedriftenes mulighet til å støtte Løvemammaene.

Bli en Løvevenn

Klikk eller dra en fil til dette området for å laste opp.
Last opp bedriftens logo for å bli en del av Løvevenn-galleriet vårt på nettsiden. Ikke påkrevd.
Søk