Søk
Lukk denne søkeboksen.

400.000 kr. fra Kavlifondet i julegave til Løvemammaene!

I dag, for andre året på rad, skjedde det noe helt fantastisk da Løvemammaene fikk tidenes julegave fra Kavlifondet gjennom ansattgaven fra Q-meieriet på Jæren! Denne utrolige gaven vil bety en enorm forskjell for våre løvefamilier. Den vil gi økonomisk sikkerhet for videre drift av Løvemammaenes hjelpetjeneste som kommer kunne hjelpe mange familier i 2023. Vi er så takknemlige!

De heldige som fikk komme på julelunsj i meieriet på Jæren, og motta gaven var Silje Breines fra Løvemammaenes hjelpetjeneste og Nina Herigstad fra sentralstyret. Til stede var også ledelsen, komitéen for ansattgaven, de som nominerte oss og øvrige ansatte. Det ble julesang og god stemning i flotte lokaler, mens snøen dalte ned utenfor.

Nina fortalte litt om organisasjonen og takket alle for den generøse gaven, før Silje overtok og snakket om hvordan hjelpetjenesten har bistått, og fortsatt bistår, mange familier med alvorlig syke barn. I perioden 01.01.22-27.11.22 har Løvemammaenes hjelpetjeneste bistått hele 349 familier. 

Solveig Hognestad som nominerte oss er selv en løvemamma, og har vært det i 23 år. Derfor var det også ekstra hyggelig at nettopp Solveig fikk overrekke sjekken til oss i år igjen. Tusen hjertelig takk for nominasjonen og gaven. Det er vanskelig å beskrive med ord hvor mye det betyr for Løvemammaene og våre medlemsfamilier. 

Søk