Søk
Lukk denne søkeboksen.

Foreldresamling i Sør-Trøndelag

Denne uken kunne Løvemammaene Midt invitere til foreldresamling på Orkanger i Sør-Trøndelag, i samarbeid med sentralstyret til Løvemammaene.

Dette kunne vi gjøre pga. E.C. Dahls Stiftelses gavmildhet, som gir oss mulighet til å gi det beste vi kan til våre løveforeldre i region Midt.

Nesten 30 løveforeldre fra Orkanger og omegn dukket opp, og vi koste oss med god mat og drikke etter informasjon om ulike rettigheter og tips, samt ulike reaksjoner og følelser som kan oppstå når man får et løvebarn.

Vi fikk tilbakemeldinger fra foreldrene at de var fornøyde med kvelden, og det gjør oss veldige glade!

Det var god stemning med både kjente og ukjente fjes, og vi storkoste oss! Vi takker alle oppmøtte som tok seg tid til å komme, og vi gleder oss til å sees igjen på andre arrangementer.

Dagen etter var planen å holde samme foreldresamling i Namsos, men pga. for lite påmeldte og frafall samme dag, ble det så vi endret samlingen til et ordinært foreldretreff i stedet.

Over et deilig måltid delte vi erfaringer og tips, med latter og litt frustrasjon om hverandre. Det var nok en vellykket kveld, selv om den ikke ble helt som planlagt. Vi takker for oppmøte på treffet og gleder oss til å sees igjen!

Vi håper på å komme oss nordover igjen for å arrangere ny foreldresamling i 2024.

Til samlingene fikk vi en gledelig spons fra Strawberry-gruppen, der de ga oss notatblokker og penner som vi kunne dele ut til foreldrene, samt snacks til å sette på bordet. Kjempestas! Tusen takk, Strawberry!

Søk