Søk
Lukk denne søkeboksen.

Møte med Boots HomeCare

Løvemammaene ble invitert i møte med representantene Kathrine Lauvrak og Kristian Selnes fra Boots HomeCare for å høre mer om deres tilbud og potensielt samarbeid.

Det var styreleder Bettina Lindgren og nestleder Elin Gunnarsson som deltok i møtet som foregikk på Teams.

I møtet fikk Løvemammaene en presentasjon av hva Boots HomeCare er, hva de kan tilby og vi snakket om hvordan vi potensielt kan samarbeide i fremtiden for å nå ut til flere og på måter som kan gagne begge parter. Vi fortalte også om Løvemammaene og delte erfaringer vi mener er nyttige for dem å ha med seg i sitt arbeid.

Boots HomeCare er en avdeling i Boots Apotek med spesialkompetanse på medisinsk forbruksmateriell. Boots HomeCare er spesialister på produkter innen blant annet stomi, inkontinens, kateter, medisinsk ernæring og sårbehandling. De tilbyr personlig oppfølging og levering hjem på døren, og har en egen nettbestilling tilpasset dem med varer på blå resept. Ved å opprette en bruker på nettsiden får man tilgang til en digital bestillingsløsning. Da får man sin personlige bestillingsliste som gjør det svært enkelt for å bestille de varene man bruker. Og med fast levering kan man sette opp en fast bestilling som leveres til egen adresse etter et avtalt intervall. 

De har også sykepleiere som kan følge opp på telefon med råd, produktinformasjon og veiledninger. I tillegg har de distriktsansvarlige sykepleiere som kan følge opp personlig og tilby hjemmebesøk.

Boots HomeCare har base 18 steder i landet, men har også et nasjonalt kundesenter som betjener kunder fra hele landet.

For personer med ulike typer stomier har de laget noe som heter Stomiklubben. Der får man gratis velkomstpakke når man melder seg inn, og det er helt gratis å bli medlem. Som medlem i Stomiklubben får man relevant informasjon om nyheter, faglige råd og tips, og mulighet for personlig kontakt med Boots HomeCare sine sykepleiere som har god kompetanse på stomi.

Løvemammaene takker for møtet og ser frem til videre dialog!

Søk