Søk
Lukk denne søkeboksen.

Møte med Vålerenga Fotball Elite

I dag hadde vår nestleder Elin Gunnarsson møte med Vålerenga Fotball Elite ved Anita Alexandersen (Sport- og adminstrasjonskoordinator) og Frode Veie (Sjappesjef/daglig leder) ang. tilrettelegging for mennesker med funksjonshinder.

Elins sønn William (snart 12 år) er en stor Vålerenga-fan og elsker å gå på kamp, men det har ikke alltid vært det letteste å få til. Dette gav Elin inspirasjon og motivasjon til å be om et møte med klubben, for å tilby dem hjelp til å bedre tilretteleggingen. Vålerenga har til nå hatt veldig gode verter som har vært behjelpelige med tilrettelegging, men man vet også at alle kan bli enda bedre for å gi enda flere fans muligheten til å komme på kamp. 

Tema for møte var

  • Å muliggjøre bestilling av elektroniske HC-billetter, med en god informasjonstekst om det er behov for ytterligere tilrettelegging (f.eks. tilgang til strøm, behov for større plass enn vanlig HC-plass, behov for mindre forsamling osv.)
  • At rekkverket med plexiglass ved HC-plassene er uheldig utformet og blokkerer noe av sikten
  • Å muliggjøre reservasjon for sitteplasser til familie/venner i direkte nærhet av HC-plassene

Vålerenga Fotball Elite var ydmyke, engasjerte og interessert i å lytte til tilbakemeldingene, og ikke minst, å gjøre noe med det. Det ble også drøftet en spennende idé fra Elin om et mulig samarbeid, så stay tuned for oppdatering ang. det prosjektet. Vi takker for et fantastisk møte og gleder oss til videre samarbeid med Vålerenga.

Søk