Søk
Lukk denne søkeboksen.

1 million kroner til Løvemammaene Midt

Fantastiske nyheter fra Løvemammaene Midt! Nå kan Midt nemlig meddele en skikkelig gladnyhet som kommer til å være til stor glede for medlemmer tilknyttet regionslaget vårt (Møre og Romsdal, og Trøndelag).

Løvemammaene Midt skiver:

Vi er helt i ekstase! Jubelen satt løst da vi åpnet brev med svar på søknad om midler fra E.C. Dahls Stiftelse forrige uke, tårene sprengte på samtidig som gåsehuden spredte seg fra topp til tå, da vi kunne lese at E.C. Dahls Stiftelse hadde innvilget søknaden vår på 1 million kroner!!! Vi er så ubeskrivelig takknemlige og beæret over at E.C. Dahls Stiftelse har så stor tro på oss og vil hjelpe oss med å arrangere treff og møtepunkter for løvefamilier i region Midt.

Søknaden sendte vi inn etter oppfordring og oppmuntring fra E.C. Dahls Stiftelse, da vi var så heldige å få delta på et styremøte de hadde i vår. Her presenterte vi Løvemammaene og det nye regionslaget Midt, og fortalte dem hva vi står for, hva vi jobber med og ikke minst hva vi har lyst til å få til for medlemmene våre. E.C. Dahls Stiftelse har vært en kjær Løvevenn hos Løvemammaene i flere år, og de ville gjerne hjelpe oss på veien videre slik at vi kan nå ut til løvefamilier ute i distriktene og skape møtepunkter for alle.

Vi søkte med ambisjoner om å få til jevnlige og ulike arrangementer spredt rundt i distriktene, og faste arrangementer hver eneste måned som gir løvefamilier i Midt et fast møtepunkt og aktiviteter som alle kan delta på – uavhengig av funksjonsvariasjon og lommebok.

Vi starter opp med ulike arrangement så fort som mulig, så følg med i aktivitetskalenderen vår – den oppdateres fortløpende. Vi bobler jo over av idéer og skal lage en plan for aktiviteter for 2024, så det er bare å glede seg! Det gjør i hvert fall vi!

Tusen takk til E.C. Dahls Stiftelse som løfter opp en så viktig gruppe og muliggjør dette arbeidet.

Søk