Søk
Lukk denne søkeboksen.

DET KOSTER Å KJEMPE

Det vi har fått til hittils, det vi tre gjorde i går, det hadde vi ikke greid alene. Det er mye takket være all den støtten vi får fra alle som støtter oss i pleiepengeaksjonen at vi har nådd så langt i denne saken.

Det var først da vi kom hjem, at vi innså hvor slitne vi var. Utladet etter en dag med mye spenning.

Vi har virkelig fått kjenne på hvor mye det koster å kjempe denne kampen, både for oss selv og alle barna våre.

Vi fortsetter å kjempe, selv om det koster krefter vi knapt har. Vi må kjempe med det lille vi har på vegne av alle dem som ikke orker. Vi kjemper fordi vi vet, at hadde det vært i dag vi satt på barneintensiven på Ullevål og ikke visste om barna våre ville overleve det neste døgnet, hadde vi ikke hatt krefter til å ta kampen om pleiepengene. Vi kjemper fordi vi vet at det sitter foreldre på sykehusene rundt om i landet og er livredde for barna sine. Det siste de trenger, er å bekymre seg for økonomien i tillegg. De trenger ikke å måtte tenke på å selge huset hvis barnet deres ikke blir fort nok frisk. De fortjener bedre. De fortjener en rettferdig og verdig pleiepengeordning. For sin egen del, men først og fremst for barnas skyld.

Bildet av Bettina Lindgren, Audun Lysbakken, Nina Bakkefjord og Helle Cecilie Palmer er tatt av Martin Grüner Larsen. Gjengitt med tillatelse. 

https://www.instagram.com/p/BaZCvJWDEbh/?utm_source=ig_web_copy_link
Søk