Søk
Lukk denne søkeboksen.

Foredrag for helsesekretærer

Det var duket for temakveld for helsesekretærer i Stavanger-regionen denne tirsdagen, og vår styreleder Bettina Lindgren var invitert for å snakke om tvangsbruk mot barn i helsevesenet fra et pårørendeperspektiv.

Temakvelden var arrangert av Fagforbundet Stavanger og Kvitsøy, Fagforbundet SUS og Fagforbundet Rogaland.

Først ut var representant fra Noklus (Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser), som er en ideell, landsdekkende organisasjon som jobber for å bedre kvaliteten ved den medisinske laboratorievirksomheten i landet. Deretter var det foredrag fra sjefsbioingeniør fra Avdeling for medisinsk biokjemi ved Stavanger Universitetssykehus, før Bettina avsluttet kvelden med sitt foredrag.

Bettina formidler både personlige erfaringer, erfaringer fra medlemsmassen i Løvemammaene og egne refleksjoner i møtet med helsevesenet når hun snakker om tvangsbruk mot barn, men peker samtidig alltid på løsninger for hvordan vi sammen kan klare å skape et fremtidsrettet og enda mer barnevennlig helsevesen.

Å få ned tvangsbruken mot barn i helsevesenet er en av hjertesakene til Løvemammaene. Derfor er vi også veldig takknemlige for å bli invitert til slike fagdager og temakvelder for å formidle vårt perspektiv overfor de mange flotte menneskene som daglig møter barna våre.

Søk