Søk
Lukk denne søkeboksen.

MOR TIL LIVSTRUENDE SYKE WILLIAM TRUES MED TILBAKEBETALINGSKRAV FRA NAV

pleiepenger, nav, Elin Gunnarsson

«Seksåringen William på Grünerløkka er livstruende syk og må ha pleie døgnet rundt. Fra tidligere er det kjent at NAV vil tvinge mor ut i arbeid. Nå trues også mor med et krav om tilbakebetaling av pleiepenger», skriver Vårt Oslo.

«Tidligere i sommer nektet NAV å betale mor Elin 100 prosent pleiepenger. I stedet mener NAV at Williams mor må ut i arbeid. Dette vedtaket har endt som en klagesak og skal behandles på nytt av NAVs klageinstans.
I den forbindelse krever nå NAV at ikke bare må Elin Gunnarsson ut i arbeid. De vil også at hun skal tilbakebetale pleiepenger fordi NAV mener hun er ansatt for å drive opplæring av assistenter som bistår med å gi seks år gamle William livsnødvendig hjelp. Men NAV-påstanden om at hun er ansatt tilbakeviser Elin Gunarsson som fullstendig feilaktig.»

— Jeg er helt maktesløs. Men aller verst er at det nå er så mange faktafeil i dokumentene som følger klagesaken. NAV truer meg med at det jeg må tilbakebetale en feil utbetaling fordi de mener det er en mistanke om at jeg jobber på timebasis som assistent for min sønn. Noe som er et grovt feil, sier Gunnarsson.

Les hele artikkelen i Vårt Oslo.

På halsen ser du luftslangen fra pustemaskinen William må være tilkoble hele tiden. Han må ha tilsyn døgnet rundt.
Søk