Søk
Lukk denne søkeboksen.

Susanne

Fast snapper på Snapchat-kanalen.

Bosted: Stokke

Sivilstatus: Gift med Stian, har tre barn, hunden Balin og katten Noldus. Mellomste har en sjelden genfeil 1q21.1 microduplikasjon og et stort, sammensatt utfordringsbilde.

Hva gjør jeg? Er per dags dato hjemme med lillesøster i mammaperm. Men til vanlig jobber jeg som assisterende butikksjef på Bikbok. 

Jeg brenner for at alle skal bli sett og hørt tross sine utfordringer i hverdagen. Alle har vi ett språk, og alle har en rett til kommunikasjon og et språk. Jeg synes det er ekstremt viktig at familier blir sett og hørt, ikke kun enkeltindivider. Det er viktig for meg at alle i familien får den hjelpen de trenger, søsken, besteforeldre, tanter og onkler. Sammen er vi sterkere uansett. 

Jeg er med i Løvemammaene fordi jeg ønsker å dele kunnskap og erfaring. Samt dele ett innblikk i vår hverdag med glede, utfordringer og kjærlighet. Løvemammaene er for meg en viktig organisasjon fordi dem har hjulpet meg masse på vår vei, og jeg ønsker å gi tilbake med å være bidra til våre følgere og lære meg masse. 

Søk