Søk
Lukk denne søkeboksen.

Foredrag for barnesykepleiestudenter på OsloMet

Løvemammaene ble invitert til å holde foredrag for masterstudenter i barnesykepleie ved OsloMet i dag. De hadde satt av dagen til å lære om og av noen av brukerorganisasjonene for barn og unge.

Det var styreleder i sentralorganisasjonen vår, Bettina Lindgren, som deltok og holdt dagens foredrag fra Løvemammaene. Hun fortalte om organisasjonen og dens formål, om hjelpetjenesten vår og barnepalliasjonsprosjektet vårt Bære sammen.

For oss er det viktig å vise hvilken hverdag mange av våre medlemsfamilier faktisk lever i og må koordinere, fortelle om hvordan manglende krisehjelp og sorgstøtte gjør det ekstra krevende å stå i det, og dele erfaringer fra både det positive og negative vi møter på i hjelpeapparatet. Derfor ble det også en gjennomgang av dette, samt litt om hvordan å møte oss løveforeldre kan gjøres på en god måte. Det ble også delt erfaringer med og ønsker om hvordan å møte barna våre, særlig dem uten motoriske eller verbale muligheter til å si ifra og protestere.

Avslutningsvis ble det stilt flere gode spørsmål og vi hadde en fin drøft med mange av studentene. Alt i alt var det en flott dag!

Løvemammaene takker så mye for at OsloMet ville ha oss, og vi ser frem til å komme tilbake ved en senere anledning.

Søk