Søk
Lukk denne søkeboksen.

Løvemammaene på Starthjelpkurs på Ullevål sykehus

I dag holdt Løvemammaene innlegg på Starthjelpkurs på Ullevål. Starthjelpkurs retter seg mot foreldre som nylig har fått barn (0-6 år) med funksjonsvariasjoner eller langvarig sykdom. 

Starthjelp arrangeres årlig i alle helseregioner. Arrangører av Starthjelp er Universitetssykehuset Nord-Norge, Tromsø, Nordlandssykehuset, Bodø, Helse Nordmøre og Romsdal, i både Kristiansund og Ålesund, Trondheim kommune, Helse Førde, Førde, Helse Bergen, Bergen, Helse Fonna, Haugesund, Sykehuset Telemark, Skien, Sykehuset i Vestfold, Tønsberg, Oslo universitetssykehus, Oslo, Sykehuset i Østfold, Fredrikstad/Sarpsborg og Arendal kommune.

Det var vår styreleder Bettina Lindgren som holdt foredraget og pratet om det å bli tildelt et annerledes liv, og alt der i mellom. Krise, sorg, glede, rettigheter, milepæler og håp som endrer seg.

Det ble også informert om Løvemammaene og hva vi kan bidra med, herunder Løvemammaenes hjelpetjeneste og Bære sammen. Ikke minst ble det tipset om life hacks, som bare løveforeldre kjenner til.

Løvemammaene håper foreldrene sitter igjen med en følelse av at dette er et annerledes liv også de vil mestre, og at hjelpen og fellesskapet ikke er langt unna om det skulle butte imot.

Løvemammaene takker så mye for det gode samarbeidet med lærings- og mestringssenteret v/OUS Ullevål, og ser frem til neste samling!

Ønsker dere også innlegg fra Løvemammaene på Starthjelpkurs i deres region eller på lignende samlinger? Les mer om hva vi kan tilby her, og ta kontakt med oss.

Anita Sjøstrøm, rådgiver og familieterapeut LMS Ullevål, og Bettina Lindgren, Løvemammaene.
Søk